неделя, 2 ноември 2014 г.

Печено месо - fantaisie épuisé

Изчерпа ми се фантазията !
Напоследък нещо не мога и да си оптимизирам времето за мислене, измисляне, подбиране, купуване, приготвяне на храна.
Но пък съвсем случайно така откривам и златните рецепти - лесна подготовка и отличен резултат.
В случая се говори за около 1,5-2 кг цяло парче свински бут. Цяло ! Осолено и овкусено само с червен и черен пипер. И отстрани компания му правят резени лук.
Пролетта се възползвах от зелениите и употребих рецептата с 3 връзки лук и няколко стръка чесън. И хич не сгреших !


Фурната се занимава с тази чуднотия около 2 часа, през което време ние наблягаме на други приятни занимания.
Запечена коричка, фина консистенция и естествен аромат е резултатът. 
Резултат, който те кара да искаш и още, и още.



Няма коментари:

Публикуване на коментар